Minőségi mérnöki szolgáltatások

Vállalatunk célkitűzése a hazai építőipari piacon olyan mérnöki szolgáltatásokat nyújtani, melyek Megrendelőink megelégedettségére teljesülnek. A kölcsönös bizalom és a hosszú távú együttműködés hívei vagyunk. Családi tulajdonban lévő cégünk alappillérei a termelésben résztvevő tulajdonosok, a közvetlen alkalmazottak, alvállalkozók és beszállítók. Épületet létrehozni csapatmunka, szerkezetet alkotni felelősség. Ezekre tekintettel teszünk nap mint nap országunk épüléséért.

Rólunk

A megbízható munkavégzés alapfeltétele a megfelelő minőségű eszközpark, valamint azt ezt használni tudó, gyakorlott, szakmai tapasztalattal rendelkező mérnöki csapat. Cégünk valamennyi dolgozója főiskolai illetve egyetemi mérnöki végzettséggel rendelkezik.

Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, a kor növekvő igényeinek megfelelően az új technikák igénybevételére figyelmet fordítunk. A környezettudatosság jegyében törekszünk a természeti értékeink védelmére és a gazdaságos megoldások előtérbe helyezésére.

Leghangsúlyosabb tevékenységünk, a tartószerkezet tervezés mellett építészeti tervezés, tanácsadás, műszaki ellenőrzés, beruházás-lebonyolítás valamint pályáztatás is szerepel tevékenységeink között.

Köszönjük, hogy megtiszteli figyelmével oldalunkat, és reméljük a közeljövőben személyesen üdvözölhetjük Megbízóink között.